Categorie: Muzieksalon - Multa Stereo
Hits: 1600

De Vonyx STM2290 is een 8-kanaals mixer is ideaal voor mobiele DJ's of verschillende audio-opstellingen.

De Vonyx STM2290 combineert audiostreaming via de BT-ontvanger met 8 volledig aanpasbare effecten. Met 7 stereo-ingangen past deze mixer in elk systeem.

 

 

 

De voordelen van dynamische microfoons zijn dat ze een hoge geluidsdruk aankunnen,

en doorgaans tegen een stootje kunnen. Nadelen zijn vooral dat hoogfrequente trillingen en nuances in het geluid minder goed worden geregistreerd.

Zijn die laatste eigenschappen gewenst, dan wordt er meestal een condensatormicrofoon gebruikt. Zijn deze eigenschappen minder van belang, dan is een dynamische microfoon vooral een uitkomst op het podium, waar de gevoeligheid van condensatormicroons kan leiden tot het rondzingen van het geluid doordat de microfoon het signaal van de monitorsystemen registreert en vervolgens terugkoppelt, waardoor er een feedback-lus ontstaat.

Dynamische microfoons zijn minder gevoelig, waardoor deze minder vatbaar zijn voor dit fenomeen. Tevens hebben dynamische microfoons een toepassing voor klankbronnen met een hoog volume, zoals drumstellen en gitaarversterkers, terwijl condensatormicrofoons beschadigd kunnen raken door dergelijke klankbronnen.